Kaj je Veter?

Vsi vemo kaj je veter, a najbrž ne vedo prav vsi, da je Veter po novem tudi dogodek, srečanje, predavanje in druženje.

Pri nas smo se odločili za Veter,

  • ker imamo veter radi
  • ker smo pred kratkim v naši ekipi zaposlenih naredili seznam o tem, kaj vse nas zanima in takrat ugotovili, da bi radi izvedeli kaj o fotografiji, prehrani, različnih destinacijah sveta, o obvladovanju stresa, kuhanju, uporabi računalniških programov, zdravju in skrbi zanj in še in še. Vse to zanima nas, zaposlene v našem timu, pa vas?
  • Pa tudi zato, ker smo ugotovili, da nam primanjkuje časa. Primanjkuje nam časa za prijetna druženja, poglabljanje starih prijateljstev ter iskanje novih poznanstev, za širjenje lastnih obzorij in iskanje koristnih informacij. Vse preveč smo vpeti v tempo, ki nam ga narekuje življenje.
  • Predvsem pa zato, ker smo na podobnih dogodkih že bili in ker ne najdemo več ravno takšnih, ki bi pokrivali vse to, kar si želimo mi
  • In veste kaj?! Ker kovačeva kobila ne sme biti bosa in pri nas dogodke tako ali tako organiziramo pogosto in nam je to delo v veselje in užitek, smo sklenili, da vajeti vzamemo v svoje roke!

In tako smo razmišljali, da smo tudi mi občasno povabljeni na kakšno razstavo, otvoritev, sprejem na sejmišču ali kakšno predavanje. Včasih tja gremo, včasih pa se nam novitet niti ne da spoznavati, vsakič ne maramo iskati tiste nepoznane lokacije, iti v gručo neznancev, prijatelj, ki bi se ga držali kot klop pa ravno tisti dan ne želi z nami …

Ja, tako je z nami; kup težav, ovir, včasih tudi izgovorov, a v bistvu vemo, da je druženje prijetno in da socialni kapital postaja vse pomembnejši faktor.

Mi bi se družili, prijateljevali, izobraževali in ob tem navezali tudi kakšen poslovni stik … povsem neobvezno in prepuščeno zgolj želji in nagibom posameznika.

In več, ko nas bo, bolj bo veselo in prijetno! Pravzaprav samim nam bo dolgčas, potrebujemo vašo družbo!


Zato v mestu napovedujemo nov

Veter logo_stisnjen

Vsak mesec se bomo srečali nekateri stari prijatelji in znanci ter v svoj krog prijazno sprejeli nove kolege.

Veter je dogodek, čas in pravi trenutek za večerno sprostitev, poslušanje zanimivega predavanja in na koncu sproščenega pogovora s predavateljem in ostalimi obiskovalci.

Da bo beseda lažje stekla se bo na koncu predavanja vsak na kratko predstavil (na željo posameznika lahko nekatere izpustimo), vzdušje pa se bo ob pomoči okusnih prigrizkov in požirku ali dveh nam ljube pijače, še dodatno sprostilo.

Ker Veter ne želi vedno pihati po istih vogalih, se bomo potrudili in mu odpirali duri različnih področij. Iz meseca v mesec – iz Vetra na Veter – nam Veter prinaša novega govorca z novo temo predavanja. Teme so širokega spektra različnih področij; družbenih in naravoslovnih ved, kulture, komunikacije, skrbi za zdravje, ekologije, kulinarike, trženja, odnosov in popularne psihologije, humorja, potovanj, retoričnih spretnosti, fotografije in še in še.

Program »
Kotizacija »

Prijave »

Kdo ustvarja Veter? »

Za koga piha Veter? »

V čem je Veter poseben? »

Prav vsak Veter se prične s predavanjem izkušenega govorca (30–45 minut). … Po nastopu govornika se Veter obrne in da besedo vam obiskovalcem. Zaveje sproščen klepet ob prigrizku.

18:00 – začetek druženja, registracija

18:30 – predavanje

18:45 – čas za vprašanja

19:00 – kratka predstavitev vseh gostov

20:00 – klepet ob prigrizku

….. dokler bo luštno

Predavatelj in organizator se zaslužku odpovedujeva, zato sta predavanje in druženje seveda brezplačna.

Takšno druženje pa le potrebuje streho nad glavo in v nekaterih primerih tudi nekaj osnovne tehnične opreme, zato smo pri restavraciji, ki Vetru prijazno odpira duri, za našo skupinico (ki na vsakem od srečanj šteje med 20 in 40 prijaznih in odprtih ljubiteljev Vetra) že vnaprej naročili okusen bifejsko pripravljene prigrizke, prijazno osebje pa nam bo postreglo z želeno pijačo vse do zaključka Vetrovanja.

10€ kotizacije/osebo (15€ na licu mesta) je namenjenih ravno temu, da se ‘pokrije’ nekaj osnovnih stroškov zasedanja prostora restavracije.

V vrednosti kotizacije bo vsak obiskovalec deležen prigrizkov pripravljenih za še tako zahtevne okuse in pa enega (ostalo po lastni želji po dodatnem naročilu) kozarčka pijače.

Sprejemamo na kakršen koli način, ki najbolj odgovarja vam:

Po telefonu lahko pokličete Nino : 01/ 242 50 68

Po faksu: 01/ 242 50 60

Po mobilnem telefonu ( lahko tudi SMS) pokličete Nino: 051 421 005

Preko e-pošte: sasa.gercar@amec.si

ali s prijavo udeležbe na Facebook portalu

Veter v prvi vrsti ustvarjajo kvalitetni govorci in uspešni predstavniki različnih področij: iz poslovnega sveta, znanosti, športa, umetniških ateljejev, glasbenih studijev, …

Organizira in izpelje ga podjetje Amec d.o.o..

Veter odpira vrata tudi podjetjem, da se skupini obiskovalcev predstavite s svojo dejavnostjo. Za več informacij nas kontaktirajte na sasa.gercar@amec.si.

Veter druži odprte ljudi; vse, naklonjene svežim sapicam in idejam. Druži in privablja tiste, ki stremite k temu, da v svojem prostem času združujete prijetno s koristnim. Veter bo prijal vsem, ki iščete znanje in nova poznanstva.

Veter je pravzaprav le še eden v vrsti dogodkov, ki jih v Sloveniji v tem trenutku zagotovo ne manjka. Pa vendar želimo izstopati v tem, da želimo biti v vsem najboljši a po drugi strani združevati iz različnih področij ravno tisto, kar je tam najboljše.