O podjetju AMEC d.o.o.

Amec d. o. o. je v celoti v tuji lasti in je sestrsko podjetje uspešnega ameriškega podjetja, v sklopu katerega delujemo že 13 let. Smo del globalnega tima, ki v 32 državah po svetu že dve desetletji skrbi za sistematično in usmerjeno izobraževanje korporacije s petdesetletno tradicijo. Naša ekipa skrbi za slovensko in hrvaško tržišče.

“Ukvarjamo se z organizacijsko, administrativno in logistično podporo pri izobraževanju distributerjev mrežnega marketinga.”

Zaposleni se z mrežnim marketingom ne ukvarjamo, saj je naše glavno vodilo čim bolj nepristransko poskrbeti za organizacijo dogodka in ostalih izobraževalnih pripomočkov (knjig, avdio in video medijev …), tako ali tako pa so drugi pri podajanju vsebin veliko boljši od nas. Naše konkretno delo torej ni podajanje vsebine, pač pa smo pridne mravljice v ozadju, ki poskrbimo za vse ostalo. Skrbimo za kontinuirano izvajanje izobraževalno-motivacijskega programa in organiziramo spremljajoči logistični in trženjski sistem.

“Poiščemo kvalitetne govorce, najdemo ustrezno lokacijo, poskrbimo za tehnično opremo, prevajalce in prevode, priskrbimo podporne knjige in avdio programe …”

Logo

Logo

Celotna ekipa, ki sodeluje pri vseh projektih Amec-a, je v organizacijskem smislu pokrivala tudi vse večje mednarodne konference tega podjetja na naših tleh, nekatere z več kot 1.200 udeleženci iz 22 držav. Z vpetostjo v obstoječo mednarodno izobraževalno sfero ima Amec d. o. o. na stežaj odprta vrata in že obstoječe poslovne vezi s predavatelji najvišjega formata, v tehnično-organizacijskem smislu pa dolgoletne poslovne prijatelje, ki so pri organizaciji večjih in manjših dogodkov nepogrešljivi. Naj se pohvalimo:

“Na vseh seminarjih, organiziranih pod okriljem slovenske ekipe, je bilo le preko našega podjetja prodanih že več kot 1.000.000 vstopnic.”

Podjetje Amec d. o. o. se kot podaljšek izobraževalnim vsebinam ukvarja tudi z založništvom in trženjem knjig izobraževalnih vsebin ter razmnoževanjem vseh avdio-video medijev. Amec d. o. o. tako mesečno proizvede preko 100.000 medijev in te izvaža v več kot 13 držav.