Zakaj mi?

Imamo 13 let izkušenj z organiziranjem velikih in majhnih dogodkov

Smo ekipa, ki pod okriljem ameriškega podjetja že več kot desetletje skrbi za sistematično in usmerjeno izobraževanje največjega multi-level marketing sistema v Sloveniji.

Smo majhni po številu zaposlenih ter okretni in fleksibilni v dejanjih

Podjetje Amec ima 2 redno zaposlena ter 9 stalnih sodelavcev. Smo majhna in prijazna ekipa, zato boste deležni osebnega pristopa, predvsem pa hitre odzivnosti.

Sežemo daleč

Preko sestrskih podjetij v tujini smo vpeti v mednarodno izobraževalno sfero, zato so nam dosegljivi nekateri govorniki svetovnega formata.

Z nami so zvesti zunanji poslovni partnerji in prijatelji

Sodelujemo z izkušenimi tehničnimi ekipami, catering ponudniki, najemodajalci kongresnih prostorov, centrov in dvoran. Z mnogimi med njimi so se v letih sodelovanja splete prave prijateljske vezi.

Smo profesionalni in sledimo preizkušenemu sistemu

Pri pripravi dogodkov smo strokovni, a nevtralni. Sledimo vaš viziji dogodka in vam prepuščamo svobodo pri izbiri vsebine. Poskrbimo, da je vaš dogodek protokolarno, tehnično in programsko popolno izveden.

Pri delovanju stremimo k najvišjim vrednotam ter negujemo svoje in naročnikovo dobro ime

V preteklosti smo se izkazali za poštene, dosledne, fleksibilne ter finančno disciplinirane partnerje. Načelom etike bomo ostali zavezani tudi v prihodnje.

Za nas skoraj nič ni nemogoče

Izrazita usmerjenost k rešitvam ter posluh za naročnika sta naši odliki.